TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Wednesday, November 10, 2010

"LYNN, NAK TOP UP!


Nak mintak top up la kat Lynn,
apa kehal nak mintak top up kat Lynn yang comel lote ni,
firstime masuk blog dia dah nak mintak2...
bukan pe dengar cite Lynn baru je dapat durian runtuh,
gedabak gedebuk bunyi durian jatuh tu!!
nak bagi top up free mesti tak de hal punya..
hehehe...kena la masuk GA yang diadakan dulu,
kalau menang baru leh dapat top up ya!!!!


Lynn kena pilih saya menang kerana saya selalu kurang duit nak beli top up,
gaji pun sikit je,nak bantu mak ayah kat kg,sewa umah,duit bil lagi,makan lagi,
eeee banyak tau!dah lama tak telephone pakwe,rindu kat dia...


special tentang saya,
orang nya lemah lembut,
suka senyum je,tak la cantik mana,manis ada..
peramah kalau dah kenal,
suka cari ramai kawan,tapi kat blog kurang berblogwalking,
kerana kerja memanjang 10pagi-10malam,
kat tempat kerja HP pun xleh bawak,
kasihan kan! kan! kan!
mana ada orang puji diri sendiri,saya je kerana nak menang...
pilih la daku jadi pemenang mu,
yes!yes!yes!

hadiahnya



semua yang diatas itu janji Lynn...
ALHAMDULILLAH...
makin murah rezeki nanti,
hah! saya salah dengar?
2 pemenang je 10rm tiap sorang..
ye ke?? Sory la

Jom kawan join GA ini,
berakhir hingga 13NOV2010,
KLIK SINI YA!!!

2 comments:

Miza Yusof said...

good luck :)

Notami said...

waa..anna join ye contest ni..notami mula nak join..tp x jadi lak.. :)

Post a Comment