TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Wednesday, December 29, 2010

GIVEAWAY 2010 DARI TINIHANI.COM


kenapa anda nak menangi hadiah dari TiniHani.com?
mestilah nak menang tee yang ada tulis nama kita kat depan tee tu!!
hehehe look cute..
nak jadikan kenangan b'day saya awal January nanti..
join sebelum 14JAN2011..
Kalau menang tshirt nak jahit :
  • Nama: cikanna 
  • Gambar: barbie..
  • nak tgk koleksi felt tee g SINI..
  • nak join g SINI...

GA CORETANMAYA 2010


hadiahnya
...pin brooch...
...aloe extract + vit. E mask...
...crystal collagen eye mask...
...magicboo hair treatment...
...caviar gold BB cream...

Kalau menang GA Maya
.....dapat hadiah kat atas tu...
tq nadiah tag saya..
saya nak tag aesya la ajak dia join sama..
mari lah join ramai2..
klik  je LINK ni ya!!
join sebelum 26JAN2011..

FRIENDLY BLOG AWARD


sukanya dapat Award..
baru berbelog dah ada kawan2 yang baik hati bagi Award..
datang nya dari nadiah..
tq banyak2..
sebelum tu kena jawap soalan dulu..
1. apa pendapat tentang blog Nadiah..
best n banyak  info tentang GA,LC N CONTEST..
2. tempat yang paling nak lawat?
Paris..tempat paling indah..leh g ke budget banyak..
saya keja biasa2 je..100 kali gaji pun xleh g kot..
3. 3 perkara tentang saya...
seorang yang happy go lucky
suka berkawan
suka g travel..sape nak ikut??
4. tag 5 orang untuk terima award ni.....

FRIENDS GIVEAWAY


Saya nak join GA Nad-lifeisfun..
kena tag seorang kawan..
saya nak tag Mra..
marilah join ramai2..
sebelum 10JAN2011..
klik SINI nak tahu syarat2nya ..

MYPASSIONMYCRAFT FIRST GIVEAWAY!!


nak join GA di MyPassionMyCraft..
mari join ramai2 sebelum 31DIS2010..
klik SINI ya!!!

kalau dapat kain2 tu saya nak buat baju kebaya..
cantik sangat nanti..

CABUTAN BERTUAH : MYSHOPBELLO


orang kata makan coklat badan tambah debab..hehehe
tapi kalau dah suka camne ya!!..
nak coklat free????
jom join cabutan bertuah di MyShopBello..
join sebelum 31DIS2010..
klik SINI dulu...

SWEET YUMMY SWEET LIFE GIVEAWAYZ


Saya nak join GA SweetYummySweetLife
Jawab 1 soalan mudah;
Berikan 2 Link kedai online Shaa

jawapannya
sebelum 4JAN2011...
join ramai2 klik SINI...





1st LUCKY DRAW BY MISZ NANA


nak join lucky draw Misz Nana..
mana tahu me lucky kan!!
i nak tag enna...
jom join ramai..klik je SINI...
sebelum 1JAN2011

LIVING CABIN GIVEAWAY FROM [- SUZIEY -] DOT COM


look cute FM2 kat atas ni..
nak jugak laa...
kena la join dulu GA yang Suziedotcom adakan..
mana tahu bertuah..
jom ramai2 join..klik SINI dulu...
sebelum 11.1.11 @ 11.11pm :)

LUCKY LINKER BY AMIEY LEE

200 blogger terawal tglkan link dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYALINK/LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh

klik SINI kalau nak join

CONTEST NAK MENANG HEADER DAN BLOG MAKEOVER!


saya nak join contest Cicakdanlelabah..

 kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda? 
baru je buat blog n baru je tahu ape tu header..saya tak pandai buat header, 
kalau saya menang contest saya nak buat header macam kat bawah ni..
look cute..simple n success..
tambah berkobar2 la semangat saya nak berblog nanti.. 
wpun blog saya updatenya GA,LC n CONTEST..

21
nak tengok header yang lain2 klik SINI...

saya nak tag nadiah dan Timmie
jom la kawan2 join..
sebelum 1JAN2011..
klik SINI ya!!

TECIK CRAFT'S GIVEAWAY


salam semua,saya nak join GA di TecikCraft...
jom join ramai2 sebelum 29JAN2011..
nak join???
klik je link kat bawah ni ya!!
http://tecikcraft.blogspot.com/2010/12/tecik-crafts-giveaway.html
...

Tuesday, December 28, 2010

1ST GIVEAWAY LIL SWEET BOX


Jom ramai2 join GA di LilSweetBox..
sebelum 10JAN2011..
nak join n tahu syarat2nya klik je link kat bawah ni..
http://handmadebysyida.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-lil-sweet-box-27122010.html

SAKINHANI GIVEAWAY

Giveaway SakinHani..
berakhir hingga 15JAN2011
saya nak tag 
 nak tahu syarat2nya
klik je link kat bawah ni...

HIJAB CONTEST DAN GIVEAWAY by SOFFYA ESHOPE


kena tag ngan Aesya..
jom join di SINI..
sebelum 31DIS2010...
nak tag 

Monday, December 27, 2010

HADIAH CIK FA DAH SAMPAI




no 57 - cikanna

hadiah dari cik fa dah sampai,
sehelai shawl yang berwarna warni..ceria sangat rasanya bila dipakai..
terima kasih ya buat cik Fa...
muga makin bertambah murah rezeki,insyallah lain kali buat GA lagi ..
nak tgk keputusan penuh kat SINI..
tahniah jugak buat pemenang yang lain,yang tak bertuah jgn sedih2 ya!



SAMPLE NIGHT ESSENSE DAH SAMPAI

NIGHT ESSENSE
new totalrepair 5:
5 problems,1 solution.
combat the 5 signs of damaged hair
1. breakage
2. dryness
3. dullness
4. coarseness
5. split-ends
with 1 solution !
nak tgk n3 saya tentang ONLY BEAUTY here..
nak daftar g SINI...

ADRINI'S FIRST ANNIVERSARY CONTEST


nak join klik SINI..
contest berakhir hingga 31DIS2010..
adrini's anniversary...
join kategori A


sponsors

genius baby on board
pati perfume for all
Adrini's Anniversary Contest

Sunday, December 26, 2010

GIVEAWAY : JUMLAH RM COKLAT BERNILAI?


saya nak teka harga coklat kat atas ni..
rm96.00
jom teka ramai2 jumlah coklat Ruhayu..
sebelum 31DIS2010,1.30malam..
klik je link kat bawah ni...

CONTEST MATA STYLO MYLO DYNAMIK WOW!


saya nak join contest ni,leh dapat hadiah misteri dari JoQusary...
berakhir pada 2JAN2011..
jom join ramai2..
klik je link kat bawah ni..
http://citerjo.blogspot.com/2010/11/contest-stylo-act-3.html

GIVEAWAY EQBALZACK "SERBA SATU"



Korang nak hadiah barangan IKEA berjumlah RM 111.11 tak?

jom ramai2 join GA Eqbalzack...
berakhir pada 1JAN2011,1.11AM

klik SINI kalau nak join ya!!!
saya nak tag nadiah..



Hadiah Utama:

Table Lamp IKEA...


 10 hadiah saguhati
Frame & Tea Towel Table  IKEA...

LIN AZLINA 2nd GA RIANG RIA


GA ke2 di Lynn Azlina...
join ramai2 sebelum 29DIS2010,11.59malam..
klik link kat bawah ni kalau nak join..

R.R. Said:1st Giveaway


jom join GA Fida Rosli...
sebelum 29DIS2010..
saya nak tag
 luffy
nadiah
atika aula


klik SINI nak join n tahu syarat2nya...

GIVEAWAY #3 SUFFAH BEAUTY SHOP


jom join GA di SuffahBeautyShop...
berakhir hingga 15JAN2011,11malam...


Hadiah yang menanti:-
Pertama - Jungong Slimming Patch KSM Paris (bernilai rm70)

Kedua - Super Maxx 5+1 ( bernilai rm55)
Ketiga - 
My Girl 5000mg Collagen (bernilai rm49)

klik SINI nak join dan tahu syarat2nya