TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Saturday, October 30, 2010

GIVE AWAY LUCKY DRAW






http://lilyauzhomemadechocolate.blogspot.com
Lily & Auz nak buat lucky draw...
yang akan berakhir 11NOV2010,
jom ramai2 memeriahkan lucky draw Lily...
nak join dan tahu pe syarat2nya,
KLIK SINI YA!!!!




antara hasil tangan lily & Auz Homemade..














"TOLONG TOP UP KAN UNTUK SAYER!!!"



Sape nak topup free jom join GA Qieranna,
selain topup ada special gift jugak Qieranna nak bagi,
3 pemenang dicari...
saya nak tag
Mra,
yat




GA berakhir pada 30NOV2010,
yang tak kena tag pun boleh join,
nak join dan tahu syarat2nya ...
KLIK SINI YA!!!!
mana tahu kawan2 pemenangnya nanti..

CIK ANITA SONGEH GIVEAWAY

Ini n3 stickey mode,untuk n3 baru sila scroll ke bawah ya!!!





nak join GA Cik Anita pulak,
pemilik http://anitadahahs.blogspot.com,
sempena nak merapatkan silaturrahim dengan semua blogger,
best ni,muga makin rapat makin ramai,mesti meriah...
saya nak ajak MRA dan IMANMOM join sama,
pada kawan2 yang lain nak join KLIK SINI YA!!!
GA berakhir hingga 30OCT2010...

Friday, October 29, 2010

BESDAY GIVEAWAY BY NUANZA



Pemilik blog sepanjang jalan kenangan kak NUANZA,
mengajak saya join GA nya ini,
layangkan sekeping kad ucapan sempena harilahirnya ke29,


Sis saya ucapkan SELAMAT HARI LAHIR YA!!,
muga kebahagiaan senantiasa mengiringi perjalanan hidup akak,
disamping suami pekerjaan,keluarga juga kawan2..
dikurniakan dengan anak2 yang comel2,soleh dan solehah...


pertama kali mengunjungi blog kakak,
saya percaya kakak seorang yang peramah,
senang untuk didekati ,tutur kata yang manis,celoteh yang manja..
kakak juga seorang yang kuat semangat,
diet yang diamalkan berjaya,
makin bergaya dan cantik sekarang...


Jom kawan2 join GA kak NUANZA ini,
GA berakhir pada 31OCT2010,11.59malam...
KLIK SINI YA!!!


Wednesday, October 27, 2010

MEMANG AJAIB

Lihat titik hitam dalam kalimah Allah itu selama 10 saat,
alihkan pandangan ke dinding kosong,
lihat la keajaibannya..
Subhanallah...rasa sangat kagum dengan ilusi mata KurniaanNya ini..


Apa yang saya nampak?
perkataan Allah ada di dinding kosong itu,
memang menakjubkan!
apa pula yang kawan2 nampak?

Tuesday, October 26, 2010

1st LUCKY DRAW BY ATIE AIZAM



Kena tag lagi untuk GA ATIE,
imanmom yang tag,terima kasih ya!
Coretan Perjalananku blog kepunyaan Atie,
mesti banyak kesah yang terindah dan suka duka hidup Atie yang telah terakam disini...


GA berakhir: 30Nov2010
saya nak tag AZIE  join sama...
kawan2 lain yang tak kena tag pun boleh join...


HadiAH????
laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

HADIAH DETOX FOOT FREE DAH SAMPAI





hari tu join GA Hazman,detox foot free,
hadiah tu dah sampai,terima kasih ya bagi saya cuba,
insyallah malam nanti leh guna,
nak tengok banyak mana toxic dalam badan saya...

CONTEST I LOVE MY STYLE

                                                                        " i love my style"                                                                

Saya kena tag lagi ngan MRA,thanks ya!
dia ajak saya join GA Arena,
saya nak tag Nadiah,
GA berakhir pada 1DIS2010..
Jom kawan2 join GA Arena ni ya,
ramai2 lagi meriah nanti...
KLIK SINI YA!!!


                                                                    "gambar saya"

NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY



selalu saya tag Mra,kali ni Mra tag saya pulak,
terima kasih ya Mra,
Join GA Nina Syakina Sempena perasmian pembukaan Nina's Collections, 
tahniah ya,mesti hebat koleksi2 yang ada disini...
 dengar kata hadiah untuk GA lumayan jugak...
tu yang nak join sama,
mana tahu leh menang kan!!!
saya nak ajak asty,dnafarhan dan Hafidzah join jugak...


GA akan berakhir pada 1DIS2010,
saya nak ajak semua kawan2 join GA ini,
KLIK SINI YA!!!!!

TEKA TEKI DIK RIZKI



Teka benda dan soalannya,
Jawapannya : Belon
Jumlahnya : 22


saya nak join GA ni kerana telah di tag oleh Nadiah,
papepun terima kasih lah bagitau saya tentang GA ini,
GA dianjurkan oleh Kak Sall,
Teka Teki Dik Rizki,
GA berakhir pada 4NOV2010,4.11ptg,
saya nak ajak Mra join sama,
pada kawan2 yang lain jom join jugak,
KLIK SINI YA!!!

Sunday, October 24, 2010

"KONTEST CANDID CAMERA"




saya nak join GA kak noieizan,
KONTEST CANDID CAMERA,
last day esok 25OCT2010,

nak tag 



gambar ni diambil masa raya hari tu,
tak tahu sape yang ambil,
tengah seronok posing bergambar,
tiba2 sepupu saya nak cium saya,
terkejut saya dengan tindakannya,
tangan saya dah naik keatas,
nasib baik tak hinggap kat pipi dia,
kalau tak beraya la dia dengan pipi merah..



pada kawan2 nak join,
KLIK SINI YA!!!
                                                                        

CONTEST I LOVE ICT!


saya nak join GA ENNA BANANA,
CATO B :  crony punya
SLOGAN SAYA
I LOVE ICT kerana disini tercipta memori paling indah dan manis sepanjang hidup saya
bersama kawan2,dikelilingi lampu2 indah bergemerlapan anika warna,
seolah berada ditaman firdausi,alam fantasi
...hilang seketika segala kerisauan,kepenatan kerja,
alam realiti..

disini jugak telah ku tinggal kenangan indah,
 yang tak mungkin kulupakan hingga akhir hayat,
bila sidia melahirkan suara hati,menjadikan diriku kekasih hatinya,
INSYALLAH!
sesungguhnya tak de kata jawapan dariku,
hanya anggukkan!

saya nak ajak

GA akan berakhir pada 10NOV2010,
jom kawan2 join,
hadiahnya,
lampu tido yang comel..
bagi la saya menang!!!

GIVEAWAY - FEEL THE COSMIC


 3 pemenang dicari oleh Cikgu Isza, 
                                                               pemilik SEMEKAR KASIH..
                                                  semua boleh menyertainya baik lelaki maupun perempuan,
                                                                                       asalkan ada blog ya!!!
                                                            GA akan berakhir pada 30OCT2010,12malam...
                                                                         kawan2 nak join KLIK SINI YA!!!  

Hadiahnya: 
3 botol Pyra Lightening Milk Cleanser
: Satu setiap seorang
(3 pemenang)

Antara kebaikan Pyra Lightening Milk Cleanser
Membantu membersihkan kesan solekan, kotoran, 
sebum dan sel kulit mati dengan berkesan.
Getaran tenaga dapat menyediakan kulit untuk proses melembut, 
mencerah dan menyerikan wajah seterusnya.

Saturday, October 23, 2010

SAYA BLOGGER BARU





g blogwalking tadi,jumpa pula post tentang blogger baru kat blog BEN ASHAARI.. 
dia tengah promote ni..
 tujuannya adalah untuk menarik lebih ramai,
sahabat2 blogger baru untuk berkenalan,
so sesiapa yang rasa dia blogger baru bolehla sertai 'program' ni..

saya blogger baru,jemput la keblog saya yg masih banyak kekurangannya...
saya harap leh dapat banyak info dan tunjuk ajar dari blogger veteran,.
SEINDAHFARHANA,
thanks..

pada kawan2 yang nak join KLIK SINI YA!!!!

1st ME & MY FAMILY LUCKY DRAW!!!


Saya nak join GA DINA,
kerana telah d TAG oleh 
thanks,
kalau tak tag pun tetap join jugak,
GA berakhir pada 
23NOV2010,
saya nak TAG
pada kawan2 lain nak join,
 hadiah nyer fridge magnet 
buatan Dina sendiri seperti diatas...
kreatif dan comelnya!!!

1st HOTZ-MAMA CABUTAN AMAT BERTUAH

ini n3 stickey mode,untuk n3 baru sila scroll kebawah ya






Tadaaaaaa.... skrg turn mummy laks nk buat lucky draw..
 meh meh mari mencoba nasib.. 
mana tau rezeki ber-blogging kaaaannn...

1 set perfume dari Imtiyaaz Aroma fr Yusof & Zulaika
berserta tas tangan exclusive dari SyazLurve Couture Collection






Syarat-syarat Penyertaan...


  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2..(Toturial camna nk buat sticky post leh study kt SINI)..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI

jom kawan2 join





GIFT TO BE GIVEN AWAY!!!


Jom join GA 


saya suka yang ini,


dan ini
Nina's bottle bag



kalau menang dapat ni
dua set hadiah untuk 2 pemenang


SET 01
1 Mr. Owl travel pillow + 1 Smarties button bracelet + 1 brooch + 20% off voucher

SET 02

1 Mr. Owl travel pillow + 1 Sign button bracelet + 1 hp charm + 20% off voucher

MINI GIVEAWAY KAKYONG[dot]COM


Saya nak join GA KAKYONG,
nak menang watermark...
jom la kawan2 join,
KLIK SINI YA!!!
berakhir pada 31OCT2010,12tghmlm,




hadiahnya :

Kategori A :  2 customize watermark >> 1 dari kakyong[dot]com dan 1 dari Syamila Design
Kategori B : 2 customize signature

Friday, October 22, 2010

ANN'S 1ST GIVEAWAY SAPA NAK BAUCHER RM10 KFC FREE???





Salam semua kawan2,kak ANN'S nak bagi baucer kfc rm10 free!
ada 3 baucer makna nya 3 pemenang dicari ,
jom!jom! join
GA berakhir pada 28OCT2010,11.59malam


Thursday, October 21, 2010

ITSY DOODLES GIVEAWAY


 Kak AZAIDRIS GA,
seorang ibu yang kreatif,
pemilik
kalau menang GA,
hadiahnya tote bag biru yang cantik,
GA berakhir pada 29OCT2010,
kawan2 jom join GA ini,