TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Saturday, October 30, 2010

"TOLONG TOP UP KAN UNTUK SAYER!!!"



Sape nak topup free jom join GA Qieranna,
selain topup ada special gift jugak Qieranna nak bagi,
3 pemenang dicari...
saya nak tag
Mra,
yat




GA berakhir pada 30NOV2010,
yang tak kena tag pun boleh join,
nak join dan tahu syarat2nya ...
KLIK SINI YA!!!!
mana tahu kawan2 pemenangnya nanti..

4 comments:

qieranna said...

salam ,

Thanks join GA qieranna & good luck..
Sudilah kiranya letakkan link qieranna di bloglist sebab itu part of syarat2nya .

lg satu cuba check tajuk tu elok2 yer...ubah sikit jer lagi...

good luck...

Thanks again

cikanna said...

tq dtg check n3 saya...

qieranna said...

ok tq yer dah btul kan..
nnti qieranna update snyuman awak tu k..
sorry yer lambat recheck...
tq again...

qieranna said...

dtg melawat lagi...

nak tanya tuan punya tanah nih...

nak qieranna masukkan nama dlm blogwalking list qieranna tak???

Post a Comment