TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Tuesday, November 30, 2010

MYA ELZARA 3th BIRTHDAY GIVEAWAY




saya ambil gambar ya!!




::Doa Buat Puteri Ku::

Saya copy paste dari blog MyaElzara,
begitu indah bahasa puisi yang lahir,
dari hati seorang ibu..
punya makna tersirat...
dalam kata2 yang disurat...

Puteriku...

Mya Elzara Batrisya
Baris-baris ini ku rakam untukmu
Bersaksi Tuhan dan juga Rasulmu
Kau anugerah
Kau jua amanah
Kurniaan paling berharga
Taklifan paling utama


Maha Benar firman Tuhan
Suatu perhiasan 
Mainan yang menyenangkan jiwa
Juga suatu ujian
Cubaan yang menuntut segenggam ketabahan
Ditatang seperti minyak yang penuh
Belaian peluk manja
Penuh kasih sayang
Ajaran serta didikan
Penuh adab sopan

Seringkali jua sabar diduga
Hamba kecil tidak mengerti apa
Menjadi mangsa ammarah beraja
Maghfirah dipohon tanda kesalan

Agar kebaikan melingdungimu
Agar kesejahteraan sentiasa mengiringimu
Mula dari saat kau lahir
Hingga matimu
Hingga bangkitmu kembali
Tiada harta
Tiada pusaka
Selain kalam Tuhanmu
Yang Maha Agung
Maha Berkuasa

N3 ini saya lahirkan sempena hari lahir 
MyaElzara ke3 tahun..
semuga Mya jadi anak solehah bila dewasa nanti,
jadi anak manis yang berjaya dalam bidang pelajaran 
juga kerjaya..

pada yang nak join GA ni klik je link kat bawah ni...

GA berakhir hingga 6DIS2010,11.59malam



CONTEST TEKA HARGA KERUSI MALAS MUMMY MAIRA





mummy nak korang tekalah BERAPA HARGA KERUSI NIE..
saya rasa dalam  rm70.90
Saya suka kerusi nie sebab  pinggang saya sakit lah seharian kerja
asyik2 duduk je...
kalau dapat kerusi malas tu emmm pasti leh perbetulkan pinggang yang terkehel ni..


http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com follower ke10
http://aznizulhelmi.blogspot.com/ follower ke71
http://hezrina1983.blogspot.com/ follower ke53


kena tag 2 kawan,
so saya nak tag cute mum dan imanmom...


Jom join GA ni...
berakhir hingga 25DIS2010..
klik je link kat bawah ni...
http://hezrina1983.blogspot.com/2010/11/contest-teka-harga-kerusi-malas-mummy.html

GIVEAWAY "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE"



"KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...... "

produk yang nak saya beli semestinya 

SLIM SET DR. JOHNSON...

kerana emmm nampaknya harga saham saya dah makin merudum ni...

jatuh makin melepek jadinya..
pesaingan makin ramai,tahap saya sama je macam dulu2..
takut jugak la orang yang disayang cari yang lain yang slim bentuk badan..
merana la nampaknya saya...
saya harap bila saya gunakan produk slim set ni saya akan bangkit semula,
menuju aras kecemerlangan dalam kerjaya saya..
makin bersemangat mengurus kerja seharian dan bergerak cergas,
kesana sini melayan pelanggan..
insyallah lepas tu ke gerbang perkahwinan yang gemilang..
saya harap produk ni akan merialisasikan impian saya ya,
Yong...
jom ramai2 join GA ni...
berakhir hingga 10DIS2010..
klik je link kat bawah ni...


SET A
1 SLIM SET DR. JOHNSON

-SLIM SOAP DR JOHNSON
-HOT N COOL SLIM CREAM
-FREE VITAMIN C LOTION



SET B
1 SLIM SET DR. JOHNSON

-SLIM SOAP DR JOHNSON
-NATURAL CREAM
-FREE VITAMIN C LOTION

SET c
1 SLIM SET DR. JOHNSON

-SLIM SOAP DR JOHNSON
-3 in 1 SLIM CREAM

MEMBER
RM42 - Peninsular



NON-MEMBER
RM48Peninsular


-slimming cream ini amat berkesan dan teramat mustajab untuk tujuan menguruskan badan dan mengempiskan perut serta bahagian2 badan yg bermasalah..cream ini amat berkesan .

- akan menampakkan kesan seawal seminggu. Hendaklah dipakai selepas mandi pada waktu pagi,dan malam..

- Cream ini akan bertindak selama 6jam tanpa henti...so akan rasa PANAS selama itu..


ITU INI SANA SINI-1st LUCKY DRAW


12 pemenang dicari oleh kantanmerah pemilik itu ini sana sini...
hadiah2nya cute2 semuanya..
nak jugak meh join GA ini..
klik je link kat bawah ni...
http://kantanmerah.blogspot.com/2010/11/itu-ini-sana-sini-first-lucky-draw.html
GA akan berakhir hingga 12DIs2010...

Monday, November 29, 2010

CUTI_CUTI SEKOLAH G.A !



Salam semua,saya nak join GA Mama Adam pulak..
mama adam ni nama dia aanie...cute macam adam orangnya..
kena follow blog ni jugak..http://nasi-kerabu.blogspot.com/
kerana penyumbang GA ni jugak..
GA berakhir hingga 31DIS2010,11.59malam..
kena tag 2 orang kawan..
jadi saya nak tag imanmom dan nadiah
join jgn tak join tau!!!
pada kawan yang tak kena tag nak join klik je link kat bawah ni..

IMRAN BELATED BIRTHDAY GIVEAWAY


Saya nak join GA Mummy Nottinetti..
sempena b'day anak lelakinya Imran..
selamat hari lahir ya hansome boy,
muga bila besar nanti dapat awek paling cun sekali..
eh!eh! bukan2
bila besar nanti jadi anak yg senantiasa berjaya dalam kerjaya
murah rezeki dan sayang ibu ayah,
juga senantiasa disenangi oleh semua..
...Amin...

nak tahu apa syarat2 n hadiahnya klik je link kat bawah ni


GA berakhir hingga 1DIS2010

 GA yang sangat susah saya rasakan,
tapi orang kata tak mencuba mana tahu manis masamnya kan!!
ape kena mengena pulak ngan manis masam ni hehehe..
setelah gambar tu diprint saya suroh je my sister possing with gambar Imran tu

ini la hasilnya





CONTEST 4 MY BIRTHDAY



2 pemenang dicari oleh Nad_Ira,
topup RM10 tiap seorang..
buat ucapan sempena hari lahirnya..

berakhir hingga 10DIS2010,
nak bagi ucapan jugak?
klik je link kat bawah ni..


                                                                         saya ambil pic u ya!!!

Sunday, November 28, 2010

FIRDANI 'TEKA NAMA' CONTEST




terima kasih Nadiah kerana tag saya untuk join contest Firdani..
Contest berakhir hingga 15DIS2010,
kena tag 5 orang kawan...
so saya nak tag zianazone,imanmom,mra,dhiya dan Enna...
nak join jugak?
klik link kat bawah ni ya!
http://firdanilovestory.blogspot.com/2010/11/firdani-teka-nama-contest.html

Saturday, November 27, 2010

MY LOVELY FRIENDS PHOTO CONTEST



salam semua kawan2,saya nak join contest MummyCute's..
contest akan berakhir pada 11Dis2010..
pada kawan2 nak join KLIK SINI ya!!!

Friday, November 26, 2010

HATI-HATI SELALU



jumpa ni kat blog Lynn...
nak kongsi jugak la kat kawan2 semua...
% kalau ada orang nak bagi barang free tengok la dulu ya..
hati2 ni bagus dalam banyak hal..

Thursday, November 25, 2010

GIVE AWAY AZIEDA RAZAK BIRTHDAY

-

salam dan selamat hari lahir buat Azieda,
ke22
muga dipjgkan umo..
murah rezeki
dan
success hendaknya dalam menempuh hidup ini..
sorry la join GA ni disaat2 terakhir..
jap lagi nak duekan!
26NOV2010,4.30petang..


                                                                                  

HADIAH2 YANG DAH SAMPAI













Salam buat Enna,hadiah yang dikirimkan dah sampai,
terima kasih saya ucapkan,
hadiah2 tu saya dapat kerana menang GA Enna tempohari..
tudung tu saya bagi kpd my sis..
look sweet Enna...
keputusan GA tengok sini..
n3 saya kat SINI

sorry la ya gambar tak berapa jelas,
pakai phone je bukan DSLR



hadiah ni menang GA E.D.Y
n3 saya kat SINI
hadiah tanda penyertaan...
nak tengok keputusan penoh 

GA TEKA & MENANG IBU3A



Cikanna teka ya Kak yong..
1...RM81.98
2...RM 85.98


nak join KLIK SINI


GA berakhir 31DIS2010

SAYA NK KENA TAMPO


nak join KLIK SINI
berakhir hingga 24DIS2010,23.59PM
saya agak bonus link tu ada 1003 points..
GIVEAWAY Zianazone..

KASIH SELAMANYA 1st GA


Saya nak join GA Kasih Selamanya,
akan berakhir pada 22DIS2010,
klik link bawah ni kalau nak join sama..
http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/2010_12_01_archive.html

ANAK-ANAKKU COMEL BERGAYA CONTEST


kena tag ngan imanmom,
so saya pun join sama..
blogshop yang menjual tudung,anak tudung 
dengan harga yang sangat berpatutan,
harga mampu milik...
jom borong 
antara shawl yang dijual
inner syria cotton dan shawl zig zag


                                                            ni awan,iman,piah n fiqah...


pe lagi jom join contest ni dulu..
due date : 15 disember 2010

GIVEAWAY KECANTIKAN #5


saya nak hadiah dari Dini...
meh join GA ini...
KLIK SINI ya!!!
berakhir 27NOV2010,10malam..

Wednesday, November 24, 2010

CONTEST WATSTHE BEAR NAME???




terima kasih Mra kerana ajak saya join GA Nur Dhiya' Aida,
WATS THE BEAR NAME??
comel kan bear kat atas tu,so meh kita bagi nama..
emmm susah gak ni...
ok2 saya namakan dia 'Tantira'  
kenapa? cute name,simple n soft hehehe like that bear..


jom ramai2 teka,mana tau tekaan anda betul..
leh menang hadiah!!!
GA berakhir hingga 13JAN2011..
klik SINI kalau nak join sama..
jap2 lum tag lagi..
saya tag fika,kid dan nadiah..

MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY



giveaway datang lagi..!!
kali ni kena tag dengan Nadiah..tq so much..

giveaway yg berbentuk lucky draw ni dianjurkan oleh myauthenticzone.
 tujuan dia mengadakan GA ni adalah untuk mempromosikan blogshop baru ni..blogshop ni menjual pelbagai barangan dari Victoria's Secret Garden Collection..
wangian2 ni saya suka sangat tapi lum memilikinya lagi,
bau dari kawan je hehehe...lum mampu milik..
owner selalu2 la buat promosi atau GA ya!!




yang bestnya GA ni,kalau menang boleh pilih sendiri,
mana yang kita nak dari item2 koleksi
Victoria's Secret Secret Garden Collections..
GA akan berakhir hingga 25DIS2010..
saya nak tag  mra dan Hana Zaty
mari2 join GA ini..
klik je link kat bawah ni...

PENGANTIN BARU GIVEAWAY


Nak hadiah dari pengantin baru,
Meh join GA Asfiedaimpiana...
macam2 hadiah dia nak bagi..
nak join klik je link kat bawah ni...
http://asfiedaimpiana.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html
Hingga 6DIS2010...

BUL BUL CRAFT GIVEAWAY




Saya nak join GA di Nurhoneysweet..

GA berakhir pada 19DIS2010..
Klik je link kat bawah ni kalau nak join ya!!!

hadiahnya..

1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) 
Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)

_1st GIVEAWAY-THE CHRONICLES OF YAYA-




JOM JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA!!
GIVEAWAY INI DIBUAT SEMPENA HARI JADI YAYA 1 DISEMBER NANTI

nak join klik link bawah ni