TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Tuesday, November 30, 2010

CONTEST TEKA HARGA KERUSI MALAS MUMMY MAIRA





mummy nak korang tekalah BERAPA HARGA KERUSI NIE..
saya rasa dalam  rm70.90
Saya suka kerusi nie sebab  pinggang saya sakit lah seharian kerja
asyik2 duduk je...
kalau dapat kerusi malas tu emmm pasti leh perbetulkan pinggang yang terkehel ni..


http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com follower ke10
http://aznizulhelmi.blogspot.com/ follower ke71
http://hezrina1983.blogspot.com/ follower ke53


kena tag 2 kawan,
so saya nak tag cute mum dan imanmom...


Jom join GA ni...
berakhir hingga 25DIS2010..
klik je link kat bawah ni...
http://hezrina1983.blogspot.com/2010/11/contest-teka-harga-kerusi-malas-mummy.html

4 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

k tq join tp banner kt entry tak di linkkan ngan entry blog mummy...k wat smula k ada masalg

Cute MuM said...

eh ada nama me lah.. ok akan join sekarang juga..

wan nurul hezrina abd halim said...

okey,lulus n tq join contest k..pape nnt cek di blog mummy k

cikanna said...

ok mummy

Post a Comment