TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Tuesday, November 30, 2010

ITU INI SANA SINI-1st LUCKY DRAW


12 pemenang dicari oleh kantanmerah pemilik itu ini sana sini...
hadiah2nya cute2 semuanya..
nak jugak meh join GA ini..
klik je link kat bawah ni...
http://kantanmerah.blogspot.com/2010/11/itu-ini-sana-sini-first-lucky-draw.html
GA akan berakhir hingga 12DIs2010...

4 comments:

alinac lover said...

jemput join GA yong yer :)

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

noor said...

salam
tq 7 gud luck yer

cikanna said...

terima kasih kerana terima penyertaan saya ya noor..

cikanna said...

buat yong terima kasih ajak saya join GA tu,
saya dah join k..

Post a Comment