TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Monday, January 31, 2011

SERONOKNYA!!!

Salam semua kawan2..hari ni kerja petang..
bangun2 tadi terus on9..nak tengok2 ada ke yang sudi join GA yang saya buat semalam...
berdebar rasanya,ma'lum lah ni GA pertama saya...
wah!!! ada lah...happy2...suka sangat tau,GA saya ada jugak kawan2 yang nak join..
wpun hadiahnya...ciput je!!...insyallah kalau ramai yang join saya akan tambah hadiah lagi...


cara saya pilih pemenang...guna cara lucky draw ya....
cara lama tu...tulis nama atas kertas,lipat2...kocok2....
lagi senang saya rasa kan!...


apa lagi kawan2..
jom join GA saya..kan best lagi ramai lagi meriah..
lelaki pun boleh join,kalau menang boleh bg kat adik ke tau pun awek u..
ala guna sendiri pun ok jugak..lelaki sekarang pun suka colour2 gtu!!
kat oversea,pasti ada alamat Malaysia ya!!
jgn lupa link kat sidebar pun kena letak ya!!!
dah habis GA nanti leh buang...


Good Luck semua..

Friday, January 28, 2011

SHA : Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers S.H.A.I.Z.H.A.R


Saya nak join lucky draw S.H.A.I.Z.H.A.R
kalau bertuah dapat topup rm30..
harap bertuah la saya nanti..
saya follower ke155
lucky draw berakhir pada 16FEB2011,11.59malam..
jom follow ramai2.. klik SINI..

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !



nak join contest FarzanaFarzanto..
saya nak tag..
enna
mra
misz mas
timmie
aten

nak join klik SINI...
GA berakhir pada 10FEB2011


TEKA & MENANG


cuba teka harga bag aen kat atas ni....
jawapan saya RM16.90
kena tag 2 kawan...
saya tag enna dan mra....
jom kawan2 teka....klik SINI...
sebelum 11FEB2011..

WHAT'S YOUR COLOUR CONTEST


Saya nak join contest Amy $ Mira...
jom join ramai2,klik SINI..
saya nak tag nadiah,mra dan enna...
GA berakhir pada 31JAN2011..


ini gambar saya bersama warna kesukaan saya...
jika saya bertuah saya nak sesuatu yang berwarna pink...

NINI D & THE WARNA CONTEST





salam pagi semua,saya nak join contest Nini D
contest akan berakhir pada 31JAN2011,11.59malam..
jom la kawan2 join...klik SINI...
saya nak tag Enna...

1. apa pendapat anda tentang rekaan tudung sekarang..
terlalu banyak rekaan tudung dipasaran sekarang,terlalu trendy dan bergaya..
banyak pilihan kainnya dari yang murah hingga yang mahal..dari yang mudah n simple dipakai,
xyah letak accsesori yang sarat pun look cute...tudung2 sekarang seperti kain lycra look simple n xyah gosok pun ada..jimat masa kan!!

2.rekaan yang macam mana yang anda suka?
saya suka tudung bawal, kain nya lembut n senang untuk digayakan..
senang juga dicuci..
sesekali suka gak pakai tudung shawl...


'bertudung akan lebih bergaya jika...
kita bijak membuat pilihan...
ikut bentuk muka kita..design tudung sesuai ngan pakaian kita..
majlis pe yang nak kita hadiri nanti...
gunakan brooch yang comel2 jgk penyeri tudung kita..look simple n cute
nampak makin menarik..
bertudung satu tuntutan Islam...iklas kerana Allah..


CONTEST COOL MODEL KERETA BERGAYA


Saya nak join contest Una budak baeq..
saya nak tag misz mas,timmie dan mra..
jom ya! klik SINI..


FOLLOW MOLLOW


Jom JOIN 1st GA dari blog Mr MONEY
3 pemenang akan dipilih..
jom  join ramai2..
klik SINI...
GA berakhir pada 31JAN2011..

Monday, January 24, 2011

♥ DILAWI♥GIVEAWAY ♥

 jadi saya nak tag mra dan enna..
jom join tau!...klik SINI..
GA berakhir pada 28FEB2011..

GIVEAWAY CORETANKU


Nak hadiah baju muslimah kat bawah tu?
meh join GA sisAnamarza....
tarikh tutup GA 7FEB2011...
nak join klik SINI ya!!!


" LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"


jom follow adikManis ni, Misz Sheyla namanya..
ada hadiah lumayan menanti...
jom follow ramai2...
klik SINI ya!
berakhir pada 31JAN2011...

MY BIRTHDAY GIVEAWAY



saya nak join GA puanNina juga mesra dengan panggilan IBU..
GA berakhir pada 12FEB2011..
nak join klik SINI ya!
saya teka tarikh besday puanNina pada
1. 7FEB2011
2. 9FEB2011..

UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~


saya nak join GA UmmiZayda..
happy 1st anniversary dalam dunia blogging ni..
jom la join ramai2...klik SINI...
GA berakhir hingga 25FEB2011...

GIVEAWAY ALIA OHH ALIAA !


saya nak join GA Alia..
saya nak tag mra,enna dan bro_monday..
jom la join...klik SINI ya!
GA berakhir pada 14FEB2011..
blog alia simple n like pink kan!
warna lembut yang memikat..


GIVEAWAY EYSHA


Happy 6th anniversary sisEysha..
muga bahagia hingga keakhir hayat..
dalam melayari bahtera perkahwinan..
saya nak tag nadiah,imanmom dan bro_monday..
jom la join..klik SINI ya!
GA berakhir hingga 9FEB2011..

GA KEMBALI LAGI


nak join lagi GA di KasihArtika..
sempena setahun berblog..
tahniah la ya!
GA berakhir pada 30JAN2011..
saya nak tag mra,enna dan ezan idma..
klik SINI ya!!!

CONTEST : MONEY GUESS


saya nak join contest Hisyam...
teka berapa jumlah duit kat bawah ni..
jawapan saya RM184.65
saya nak tag nadiah
jom teka ramai2..klik SINI..
berakhir pada 5FEB2011..

1st GIVEAWAY SWEETMAMA:TEKA TEKI ZAKUAN & TAPAK KAKI


saya nak join GA sweetMama...harap2 masih diterima...
GA akan berakhir pada 25JAN2011...hari ni kan!
jom la join ramai2,
klik SINI...
Umur Zaquan Semasa Tapak Kaki Ini Dibuat adalah 
2tahun 1bulan 29hari

Sunday, January 23, 2011

FASHION BAG LUCKY DRAW


Saya nak join GA Hana Kirana...nak beg macam kat atas tu!!!
Jom join ramai2...klik SINI...
GA berakhir pada 18FEB2011....

SAYA NAK HADIAH HARI JADI DARI YANAMIB



Happy birthday Yana...
saya nak hadiah jugak boleh?kerana bulan ni pun hari lahir saya jugak..
saya nak tag nadiah dan enna..
jom la kawan2 join ya!
klik SINI ...
berakhir pada 31JAN2011

YAYA 18th BIRTHDAY GIVEAWAY


happy b'day ke18 yaya 

Sempena birthday yaya yg ke-18 nieh, saya
berharap sangat2 dpt hadiahkan dia sekeping kad ucapan yang kreatif sangat..
juga b'day party yang gilang gemilang,dihadiri semua kawan2 Yaya..
kek buatan tangan saya yang amat sedap pasti ada..

saya nak tag semua kawan2 saya..
GA berakhir pada 6FEB2011,11.30malam...
nak join klik SINI ya!!

1ST GA - PROMOTE ILY'i NATRAH


Saya nak join GA Natrah...
jom la join ramai2..
GA berakhir pada 28JAN2011..
nak tag
enna
mra
bro_monday
nak join klik SINI ya!

KONTEST BLOG PALING COMEL!



saya nak join GA Beela..
Klik SINI untuk join..
tarikh tutup 5FEB2011..
saya nak tag misz mas,timmie,ifnir dan enna..


HADIAH FM DARI ABU DHABI


saya join GA sukasukimain2..
nak join?? klik SINI...
berakhir pada 25FEB2011....


Saturday, January 22, 2011

CONTEST KAMI POSE COMEY....


saya nak join contest Amni...

mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
OR
RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)
tarikh tutup 25FEB2011
nak join klik SINI...



kenapa saya join contest ni.
nak menang hadiah jee!

saya nak tag mra,enna,nadiah dan bro_monday..
jom la join ya!!

Friday, January 21, 2011

GIVEAWAY TAHUN BARU

jom join GA Nis...
GA berakhir hingga 31JAN2011..
nak join klik SINI ya!!


cantik kan dress kat atas ni..cantik kalau digayakan dengan skirt panjang atau jeans..
dari butik biFA's collezion harap2 leh menang,leh bergaya bila keluar g jalan2..

CONTEST TEKA PERCUTIAN


Saya teka Fatin akan bercuti di PORT DICKSON
saya nak tag mra,cikanna dan timmie...
nak join GA klik SINI ya!!
berakhir pada 31JAN2011...

1st GIVEAWAY DARI LIEROSEQIEMIg


saya nak join GA LieroseQiemi...
jom join? klik SINI...
berakhir pada 28JAN2011,12tghari..
"HARUSLA KERONSANG SABAH JADI PILIHAN"

GIVE AWAY BULANAN 2

saya nak join GA bulanan 2 di BulBul Craft..
nak teka?? klik SINI...
berakhir 19FEB2011...
teka gambar kat atas tu!!
jawapan saya brooch craft..kat bawah ni..

LUCKY GIVEAWAY BY LITTLEIMIE


saya nak join GA Littleimie...
nak tag timmie dan imanmom..
GA berakhir hingga 28FEB2011..
nak join? klik SINI ya!!!

UYEEH's 3rd BIRTHDAY GA !!!



Saya nak join GA simpleMama..
sempena b'day Uyeeh yang ke3 tahun..
selamat hari lahir Uyeeh,muga bila besar nanti jadi anak yang 
soleh,sentiasa disenangi dan berjaya..
GA berakhir hingga 28FEB2011..
nak join? klik SINI ya!!!
saya nak tag imanmom dan enna..


GIVEAWAY KEYCHAIN COMEL UNTUK SAYA


Mari join GA Farasakura...
me nak keychain yang comel kat atas tu..
me nak tag mra yang comel....
nak join jugak?
klik SINI ya!!
GA berakhir hingga 5FEB2011...

JOM EXCHANGE LINK



nak la tukar2 link ngan Omurice ni...
blog dia banyak info yang bagus2..
n3 dia tip top...
jom join ramai2...
sehingga 12FEB2011..
nak join klik SINI ya!!!!

GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011


jom join GA Daniel Adie...
GA berakhir hingga 27JAN2011..
saya nak tag hanani dan bro_monday
nak join jugak? klik SINI ya!!!

BIQQUE'S JANUARY LUCKY FOLLOWER



sesiapa follower Biqque jom join ini lucky draw...
mana tahu akan dapat sesuatu...
harap2 saya follower bertuah yang Biqque cari...
keputusan pada 1FEB2011,9pagi..
nak join? klik SINI ya!!

Thursday, January 20, 2011

~ IF I HAVE RM100 ~


salam,nak join ya aunimiyukie..
berakhir hingga 10FEB2011..
saya nak tag enna,mra dan nadiah...
nak join jugak???
klik je link kat bawah ni ya!!

kalau saya ada rm100 saya nak belikan,
sepasang telekung macam kat bawah ni untuk my mom,
nak ganti telekung my mom yang dah lusuh!!
insyallah

pic kedit kat SINI

Sunday, January 16, 2011

GIVEAWAY BY ILYA ALIAS


cik Ilya ni penulis berbakat rupanya...
dah banyak hasil karyanya dibukukan!!
antara karya nya buku2 kat bawah tu..
Jom kita meriahkan GA cikIlya ini..
GA berakhir 27JAN2011..
klik SINI ya!!!




OTAI -  Lawan Jadi Kawan

OTAI -Tunjuk Bakat

ILYACRAFT GIVE AWAY


saya nak join GA IlyaCraft...
jom join ramai2...GA berakhir pada 27JAN2011..
klik SINI ya!!

Saturday, January 15, 2011

HADIAH CIKGU ISZA DAH SAMPAI

Tempohari saya join GA CikguIsza..
hadiah yang dijanjikan dah dapat..
terima kasih ya Cikgu..
N3 keputusan penoh pemenang kat SINI..
n3 saya  tentang GA SINI..


Antara kebaikan Pyra Lightening Milk Cleanser
Membantu membersihkan kesan solekan, kotoran, 
sebum dan sel kulit mati dengan berkesan.
Getaran tenaga dapat menyediakan kulit untuk proses melembut, 
mencerah dan menyerikan wajah seterusnya.