TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Monday, January 31, 2011

SERONOKNYA!!!

Salam semua kawan2..hari ni kerja petang..
bangun2 tadi terus on9..nak tengok2 ada ke yang sudi join GA yang saya buat semalam...
berdebar rasanya,ma'lum lah ni GA pertama saya...
wah!!! ada lah...happy2...suka sangat tau,GA saya ada jugak kawan2 yang nak join..
wpun hadiahnya...ciput je!!...insyallah kalau ramai yang join saya akan tambah hadiah lagi...


cara saya pilih pemenang...guna cara lucky draw ya....
cara lama tu...tulis nama atas kertas,lipat2...kocok2....
lagi senang saya rasa kan!...


apa lagi kawan2..
jom join GA saya..kan best lagi ramai lagi meriah..
lelaki pun boleh join,kalau menang boleh bg kat adik ke tau pun awek u..
ala guna sendiri pun ok jugak..lelaki sekarang pun suka colour2 gtu!!
kat oversea,pasti ada alamat Malaysia ya!!
jgn lupa link kat sidebar pun kena letak ya!!!
dah habis GA nanti leh buang...


Good Luck semua..

2 comments:

BRO_MONDAY said...

terbaik lah cikanna ('',) ai dah juin tau...usha lah komen yam ai drop tadi tu...xpun, bawah ni ada ah...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "-* aKTiViTi aHaD MaLaM iSNiN *-"
2. New Entry " HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY"

d_LA said...

InsyaAllah, kalo sempat dla join GA ni :)

Post a Comment