TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Saturday, April 23, 2011

MY BESDAY CONTEST !!!

tekaan saya 5.12AM / 9.30PM
Contest berakhir pada 5MAY2011,11malam...
jom ke blog bumble_bee...

*SUKA-SUKA GA MAMA RAYYAN*

berakhir hingga 15MEI2011...
saya tag nadiah,mra,enna,bb dan bro_monday..
jom ke blog MamaRayyan...

RED RIBBON FOLLOWERS GIVEAWAY :)

berakhir hingga 50 peserta yang join

suka n3 ini...

2 pemenang akan diumumkan...
saya nak tag nadiah...
First prize : satu sarong kotak tissue besar & satu sarong pocket tissue.
Second prize : satu sarong kotak tissue besar.

jom ke blog redribbonBoutique

I LOVE MY ........CONTEST !!

diblog Nini D..
i love my Life....my family
berakhir hingga 30APRIL2011,12tghari...
saya tag nadiah...

CONTEST BLOG SAYA SMART


saya tag 
nadiah
enna
bro_monday
bb

contest berakhir hingga 20MEI2011...
hadiah lumayan menanti pemenang...

1st CONTEST PREMIUM BEAUTIFUL

berakhir 2MEI2011..
saya tag mra,enna,bb,timmie dan bro_monday...
hadiah beg comel kat bawah ni...5 yang bertuah

First GiveAway at My Life On Pixel


First GiveAway at My Life On Pixel

Sempena pembukaan dan kewujudan blog My Life On Pixel...
tahniah broNaza...,muga berjaya...
saya tag nadiah,mra dan bro_monday...
GA berakhir hingga 16MEI2011...

ASLEENDA 2nd GIVEAWAY


dah lama jd follower sisAsleenda ni...
saya tag nadiah....
GA berakhir hingga 30APRIL2011...

MY 12th ANNIVERSARY GIVEAWAY BY FIEDA



muga kebahagiaan yang terbina ini berkekalan hingga akhir hayat..
bersama anak2 tersayang...
saya tag nadiah,mra dan bro_monday...
join GA kakFieda...
berakhir hingga 22MEI2011...


First Giveaway Umidanish


diblog permataUmi...
berakhir hingga 3MEI2011...
5 pemenang dicari...meh join ramai2...

Give away contest!!!! on my pregnancy!!

tahniah sisAida,nak dapat orang baru lagi...
jom join GA ni...
berakhir hingga 10MEI2011...





Friday, April 22, 2011

QUEENPINK LUCKY FOLLOWER

berakhir 18MEI2011,12tghmalam...
jom join diblog Queenpink...

SAUDAGAR MUSAFIR CHEESETART GIVEAWAY


berakhir hingga 30MEI2011..
jom join ramai2 diblog saudagarMusafir...
cheeseTart yang sangat2 sedap....terliur pulak!

GA SERASI BERSAMA


GA serasi bersama
diblog Emasriee...
berakhir 25APRIL2011..
saya tag mra,enna dan bb

My 1st GA - April 2011


My 1st GA - April 2011

berakhir hingga 31APRIL2011...
jom join ramai2...

GIVEAWAY FROM MOSCOW MISZLULLABY


jom join...
saya tag mra,enna,timmie.bb dan bro_monday...
diblog Miszlullaby...
berakhir pada 30OGOS2011

CONTEST TEKA UMUR SI COMEL


contEst Teka uMur si coMel...
saya teka Sumayyah berusia 5bulan setengah
contest berakhir hingga 30APRIL2011...
nak tag mra,bro_monday dan bb...
jom keblog Syaisya...

1st GIVEAWAY BY SYIMA EMI


1st GiveAway by Syima Emi
berakhir hingga 9MAY2011...
jom keblog petaibududurian milik SyimaEmi......

GIVEAWAY UJANG9897


berakhir bulan depan kot
saya tag mra dan bro_monday...
jom join diblog ujang9897,
blog paling best n paling banyak n3 yang terkini...
tak best jadinya kalau nak kutuk blog ujang9897 ni kan!

WEDDING ANNIVERSARY GIVEAWAY


happy 2nd anniversary muga kasihmommy bahagia bersama suami dan anak2...
GA berakhir hingga 5MAY2011...
saya tag imanmom dan mra...


GA FROM CH WITH LOVE


berakhir hingga hujung MAY
saya nak tag mra,enna dan bro_monday...
jom ke blog sisjuelee...

Thursday, April 21, 2011

CONTEST GAMBOR PALING COOL

oleh mrs Amad....
berakhir??akan diberitahu nanti....
saya nak tag nadiah,mra,enna dan bro_monday...

gambar saya yang cool

INNER ITU SAYA PUNYA!


harap leh menang inner dari Mrs Vip ni....
dah lama berkenan...muga ada rezeki nanti....
saya tag nadiah dan mra....
berakhir hingga 7MEI2011


Wednesday, April 20, 2011

KELEBIHAN SURAH AL-KAUTSAR



Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat & diturunkan di Makkah
dan bermaksud sungai di syurga. Kolam sungai ini diperbuat daripada batu
permata nan indah dan cantik.

Rasanya lebih manis daripada madu, warnanya pula lebih putih daripada
susu dan lebih wangi daripada kasturi.

Surah ini disifatkan sebagai surah penghibur hati Nabi Muhammad s.a.w.
kerana diturunkan ketika baginda bersedih atas kematian 2 orang yang
dikasihi iaitu anak lelakinya Ibrahim dan bapa saudaranya Abu Talib.

Pelbagai khasiat terkandung di dalam surah ini dan boleh kita amalkan:-

1) Baca surah ini ketika hujan dan berdoa, mudah-mudahan Allah s.w.t.
makbulkan doa kita.

2) Jika kita kehausan dan tiada air, bacalah surah ini dan gosok di
leher, Insya'allah hilang dahaga.

3) Jika sering sakit mata, seperti berair, gatal, bengkak, sapukan air
mawar yang sudah dibacakan surah ini sebanyak 10x pada mata.

4) Jika rumah dipercayai terkena sihir, baca surah ini 10x,
mudah-mudahan Allah s.w.t. bagi ilham pada kita dimana letaknya sihir
itu.

5) Jika membacanya 1,000x rezeki kita akan bertambah.

6) Jika rajin membacanya, hati kita akan menjadi lembut dan khusyuk
ketika menunaikan solat.

7) Jika orang teraniaya dan terpenjara membacanya sebanyak 71x, Allah
s.w.t. akan memberikan bantuan kepadanya kerana dia tidak bersalah
tetapi dizalimi.

DIARIUMMI GIVEAWAY


berakhir hingga 20MAY2011...
saya tag imanmom dan bb...
jom join di blog sisIzan...

Contest - Mr Jocko Give Away Gifts




Siapa yang nak hadiah yang best2 dari MrJocko?
join


first time keblog The Glamorous Mr Jocko...
blog yang banyak n3 yang best2...
cerita yang pelbagai,kisah yang menarik...
buat hati tertarik untuk datang lagi...


Jom kita tengok hadiah2nya....

Hadiah Pertama - One (1) Cap from Korea
(Pemenang akan pilih sendiri SATU sajer antara caps di bawah - korang boleh pilih )

Hadiah kedua -satu mug

Hadiah Ketiga - 1 Kaola Bear dan 1 Keychain dari Australia

Hadiah Keempat - 1 Fridge Magnet dari Cameron Highlands

6 Hadiah Saguhati - Keychain Cameron Highlands setiap satu


Hadiah MISTERI

One (1) T-Shirt - BALI Shirt or GOLD COAST shirt or KOREA Shirt


DUE 22 April 2011, 12 tghari jumaat 
Result akan dipublish jam 5 ptg hari yang sama.

SPECIAL GIVEAWAY FROM YAYAN


saya nak tag mra,enna,bro_monday,bb dan timmie....
mesti join GA yayan ni tau!!!

1st LUCKY DRAW BY YUYUE

berakhir hingga 12MEI2011..
saya tag bb,bro_monday,mra dan enna...
jom join diblog Yuyue...

1st GIVEAWAY DARI MAMARAISYA

berakhir hingga 17MEI2011...

SPECIAL GIVEAWAY - SALMIA PUNYA PASAL


berakhir hingga 20MEI2011...
jom keblog Salmia...
sebelum tu nak ajak mra,enna dan nadiah join sama...

3rd Batch - GiveAway

3rd Batch- Giveaway
favourite kain SCSGP45 - softgrey/pink-swiss cotton sulam dan happy mother card...
keputusan GA sabtu ni...

ADNI TURNS 2 GIVEAWAY

Adni Turns 2 Giveaway...
selamat hari lahir Adni,muga jadi anak yang solehah senantiasa dalam kasih Allah...
GA berakhir hingga 10MAY2011..
jom keblog siocakecil...


JOM JOIN GIVE AWAY AIMI !

jom join Give Away Aimi !
berakhir hingga 30APRIL2011..
saya tag mra dan enna...
jom keblog Aimi...

IRMA DILONDON : CABUTAN BERTUAH (1)


berakhir hingga 20APRIL2011,12tghmalam...
jom keblog Irma...

Contest | Win Hong Kong Disneyland Fridge Magnets & Designer Fabrics!!


Contest | Win Hong Kong Disneyland Fridge Magnets & Designer Fabrics!!

berakhir hingga 30APRIL2011...

jom join diblog littleMamaDiary...

RUBY DRESS GIVEAWAY

berakhir hingga 20APRIL2011,12tghmalam.....
saya tag bb...
jom join diblog Ruby...


Monday, April 18, 2011

ADA SESIAPA NAK VOUCHER NI TAK?? FREE JE

saya menang voucher ni...
ada sesiapa yang nak tak??
disebabkan saya tak boleh berbelanja lebih tiap2 bulan,
saya nak kongsi kan pada yang betul2 nak beli je la ya!!


VOUCHER ini hanya layak untuk pembelian di blogDILAZ COLLECTION(http://dilazcollection.blogspot.com/). VOUCHER sah sehingga 30 APRIL 2011. .
Voucher boleh terus guna. Untuk guna atau pertanyaan, sila e-mail Dilaz di fadilaz_29@yahoo

sila tinggalkan nama kawan2 kat bawah dan nyatakan nak yang mana satu ya!!!


Hadiah KEDUA X 2 :
VOUCHER RM 30 untuk belian rantai leher ZULIAN
VOUCHER RM 20 untuk belian loket atau belian dari koleksi-koleksi ZULIAN
VOUCHER RM 15 untuk belian kerongsang atau subang ZULIAN
VOUCHER RM 10 untuk belian cincin wanita ZULIAN

Wednesday, April 13, 2011

GIVE AWAY DARI NELLY DAN MAS UNTUK BLOGGER


diblog nelly dan Mas...
berakhir bila2 masa dari sekarang..
nak ajak nadiah,mra dan bro_monday join sama...

Apa pendapat anda tentang blog mas Ahmad Safwan dan blog Nelly the strange
blog Mas penuh dengan gambar mas bawa kamera..
semestinya mas seorang yang suka mengabdikan kenangan..
nice blog...
firstime sampai blog Nelly,wow template merah hitam,jarang jumpa...
follower yang ramai semestinya n3 Nelly best2...
seronok dibaca kan nelly..

kenapa nak join Give Away dari Nelly dan Mas...
pertamanya saya ni memang suka join GA...
tak suka hampakan Nelly kerana ajak saya join GA ni...
harap2 leh menang hadiah....hihihi....

1st Giveaway Hanie Love !

1st Giveaway Hanie Love !

salam dan firstime kenal Hanie...
mungkin seorang yang baik budi,cantik paras rupa..
peminat pink...
GA berakhir hingga akhir bulan MEI2011
saya tag nadiah,mra dan enna..
jom kenal Hanie

My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan 1st GIVEAWAY

berakhir hingga 15MEI2011
di blog cikPuanNor...
saya tag nadiah dan bro-monday

FOOD THEME GIVEAWAY!

stick with you - pussy cat dolls
jom keblog Aisyah
berakhir hingga 18APRIL2011,12 midnight

Monday, April 11, 2011

CERIA SIHAT GIVEAWAY

diblog Sya...

HADIAH :- 
7 Sample Lactolite bernilai RM 38.00
untuk
setiap 7 pemenang 
(maknanye 1 pemenang dapat 7 sample)

Kelebihan Lactolite ni:-
-mencantikkan kulit
- kulit akan gebu dan halus mulus
- menyingkirkan toksin dalam badan
- meningkatkan metabolisme untuk mengurangkan beban badan
- menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
- membantu melegakan sembelit
- membantu sintesis vitamin

cara pengambilan:-
campurkan 1 bungkus lactolite ke dalam 200ml air kosong/air suam...
boleh juga campur dengan jus buah-buahan/ minuman lain...

TARIKH TUTUP:-
25 April 2011