TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Thursday, March 31, 2011

TEKA-TEKI HADIAH AYYUNIE GIVEAWAY!!!


ibu damia ayyunie bagi hadiah rantai leher
Ayah damia ayyunie bagi hadiah kasut..
berakhir hingga 4APRIL2011,4.44petang...
jom teka juga...kat blog 


SELAMAT HARI LAHIR AYYUNIE...
muga besar jadi anak yang senantiasa ingat pesan mak ayah...

GIVEAWAY EZAN KE 2

berakhir hingga 1APRIL2011,12tghari...
"kenapa korang follow blog ezan nie" jawapan tak kisah nak panjang atau pendek
kerana nak header n watermark free dari Ezan...




Giveaway by CUPPIES4YOU

ni n3 stickey mode,n3 baru sila scroll kebawah ya!!!

GIVEAWAY NisaChoc & ZulFoto


GA berakhir 29APRIL2011...
saya tag mra,enna,timmie dan bro_monday...
jom ke blog nisaChoc dan Zulfoto...


HADIAH :


UTAMA (bernilai RM 60- coklat +pos)
35 cavities coklat
design, colour, wording boleh request!
*seorang pemenang sahaja



SAGUHATI :

Baucer NisaChoc (bernilai RM 10)
*untuk 3 orang pemenang

"Contest Adik-Beradikku Yang Cute"

"Contest Adik-Beradikku Yang Cute"

diblog budak kampung...
saya nak tag enna ,mra dan bb...
berakhir hingga 10APRIL2011,12TGHMALAM...

muga ada tuah disini...


CONTEST POSING PALING CUN


berakhir hingga 30APRIL2011..
saya tag mra,enna dan timmie...
g kat blog AidaAzryn....

muga cun selalu...

PIKALURVE GIVEAWAY by syafiqah hashim

PIKALURVE GIVEAWAY by syafiqah hashim
saya tag mra,enna,timmie dan bb...
jom join ramai2..



saya suka pakai shawl...
simple n makin berseri bila digayakan dengan brooch yang comel2...

what Shafiqah want to give?
-> 8 shawl yang menarik
-> 3 inner (1 inner cotton, 2 inner twotone)
-> 3 cartoons pins
-> 1 cute sepit


"1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"

berakhir hingga 23APRIL2011,11.59malam...
saya tag mra,enna,timmie dan br0-monday...
jom ke blog xcyber...

gambar yang saya ...
muga membawa tuah...


Wednesday, March 30, 2011

CIK EIRA SHOPPE GIVEAWAY


jom join ramai2..kalau menang dapat contact lens..
kita keblog CikEira....

"Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage"

chocolate ibarat ibu,rasa sedap senantiasa dihargai...
ibarat nyawa...
macam ibu,tiada ibu kita mati hati.......
begitu gak kalau tiada choclate matilah rasa...


saya tag imanmom dan mra
GA berakhir hingga 31MARCH2011,11.59malam,,,,
jom keblog SweetCottage...

FIRST JOURNEY CONTEST!




berakhir hingga 15APRIL2011...
jom keblog sofea-aieman-aniq
saya tag...
1.Myra Jay
30.uNa
33.huda
38. anum
44.Mra
52.eima-~
71.atie

CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS


CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS
saya tag timmie,enna,mra,bb dan nabilamedan ...
berakhir hingga 31MARCH2011..
jom ke blog cikWanie...
mata itu milik saya...


JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM

ORIGINAL Vantage tea set
worth : RM350.00
Jika add FB + follower mizzwati.com

berakhir hingga 30APRIL2011...
jom keblog Mizz Wati...

or

MAC lipstic jika hanya ada salah satu je account
warna depends on mizzwati.com…..but I always choose pink.

29th Birtday Giveaway by aNiM

berakhir hingga 1APRIL2011,2.20pagi...
saya tag nadiah dan imanmom
happy b'day ke29 sisAnim...
muga dipanjangkan umo dalam berkahNya...

nak tengok hadiah kat SINI....

"ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW"

saya nak tag nadiah,bro_monday dan bb...
berakhir hingga 30MARCH2011,11.59malam...
jom keblog Ryna...

Tuesday, March 29, 2011

MINI GA - PINK BLING BLING WALLET


MINI GA - PINK BLING BLING WALLET
nak tak pinky wallet kat atas ni?
milik mrskellyWalther...pinkshopaholicworld....
jom join ramai2...
berakhir 1APRIL2011

GA JUST FOR FUN 2


All this for one lucky follower...



sisKelly buat GA lagi...mesti join ni..
hadiahnya kat atas tu.....
kawan2 jom lah join jugak..
klik SINI..

BIQQUE'S MARCH LUCKY FOLLOWER



follower bertuah Biqque dibulan MARCH boleh dapat hadiah..
harap2 kali ni ada tuah buat saya...
cepat2 join!klik SINI...
keputusan 4APRIL2011,9pagi..

YOU ARE MY LUCKY FOLLOWER

YOU ARE MY LUCKY FOLLOWER

berakhir hingga 5APRIL2011...
saya tag imanmom,mra dan timmie

hadiahnya
jom ke blog Aida...


1ST GIVEAWAY BY WAN MYZURA COLLECTIONS


saya nak tag
tulis cikanna sebagai referrer kawan2 ya!!!
berakhir hingga 31DIS2011

jom ke blog WanMyzura

referrer saya siscempakakuning

saya pakai minyak wangi...
jenama kegemaran saya adidas..fruity rhythm

CONTEST :TRIPLE A SHOP


contest:tujuan mempromosikan blog triple a shop milik Athirah...
berakhir hingga 30APRIL2011
saya nak tag nadiah,mra dan bb

twinsCraftlife 1st LUCKY DRAW


berakhir hingga 22APRIL2011
saya tag nadiah dan bro_monday..
jom ke blog TwinsCraftLife..

1'ST GA For BELOVED Followers - Mutiara Nolan


berakhir hingga 11APRIL2011
jom keblog sisNorhafiza pemilik mutiara nolan...
saya nak tag semua kawan2 yg rajin join GA..
enna,mra,nadiah dan bro_monday

MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW


Sempena Birthday MiSsZGArden yang ke-tuttt pada 13 April 2011 nanti
saya tag nadiah,mra dan enna...
Lucky Draw berakhir hingga 13APRIL2011


Monday, March 28, 2011

GIVEAWAY ZALIN ONCEITALK.COM


saya tag nadiah
GA berakhir hingga 12APRIL2011,11.59malam
jom keblog ZALIN...

My First GA PRIMROSE TOUCH

My First GA PRIMROSE TOUCH

berakhir hingga 31MARCH2011..
pendapat saya tentang blog primerosetouch...
blog yang simple,padat ngan hasil craft yang dihasilkan...
muga berjaya...
meh join ramai2...


Give-Away Raih Undi Ronasutra ISMI

Give-Away Raih Undi Ronasutra ISMI





Jom ramai2 undi NOR ASIDA.Nak tahu cara dan syarat2nya sila masuk blog Asida dulu.

Tarikh tutup penyertaan pada:
30.3.2011

IBU,ANGAH RINDU KAT IBU...

PUISI HATI BUAT ANAK-ANAKKU

Anakku,
Bila ibu boleh memilih
Apakah ibu berbadan langsing atau berbadan besar kerana mengandungmu
Maka ibu akan memilih mengandungmu
Kerana dalam mengandungmu ibu merasakan keajaiban dan kebesaran Allah

Sembilan bulan nak, engkau hidup di perut ibu
Engkau ikut kemana pun ibu pergi
Engkau ikut merasakan ketika jantung ibu berdetak kerana kebahagiaan
Engkau menendang rahim ibu ketika engkau merasa tidak nyaman
Kerana ibu kecewa dan berurai air mata

Anakku,
Bila ibu boleh memilih apakah ibu harus operasi caesar, atau ibu harus berjuang melahirkanmu
Maka ibu memilih berjuang melahirkanmu
Kerana menunggu dari jam ke jam, minit ke minit kelahiranmu
Adalah seperti menunggu antrian memasuki salah satu pintu syurga
Kerana kedahsyatan perjuanganmu untuk mencari jalan keluar ke dunia
Sangat ibu rasakan
Dan saat itulah kebesaran Allah menyelimuti kita berdua
Malaikat tersenyum di antara peluh dan erangan rasa sakit
Yang tak pernah bisa ibu ceritakan kepada siapa pun

Dan ketika engkau hadir, tangismu memecah dunia
Saat itulah… saat paling membahagiakan
Segala sakit & derita sirna melihat dirimu yang merah
Mendengarkan ayahmu mengumandangkan azan
Kalimat syahadat kebesaran Allah dan penetapan hati tentang junjungan kita Rasulullah di telinga mungilmu

Anakku,
Bila ibu boleh memilih apakah ibu berdada indah
atau harus bangun tengah malam untuk menyusuimu
maka ibu memilih menyusuimu
Karena dengan menyusuimu ibu telah membekali hidupmu dengan titisan² dan tegukan² yang sangat berharga
Merasakan kehangatan bibir dan badanmu di dada ibu dalam kantuk ibu
Adalah sebuah rasa luar biasa yang orang lain tidak bisa rasakan

Anakku,
Bila ibu boleh memilih duduk berlama-lama di ruang rapat Atau duduk di lantai menemanimu menempelkan puzzle
Maka ibu memilih bermain puzzle denganmu
Tetapi anakku,
Hidup memang pilihan
Jika dengan pilihan ibu, engkau merasa sepi dan merana
Maka maafkanlah nak
Maafkan ibu…. Maafkan ibu
Percayalah nak, ibu sedang menyempurnakan puzzle kehidupan kita, agar tidak ada satu keping pun bahagian puzzle kehidupan kita yang hilang
Percayalah nak
Sepi dan ranamu adalah sebahagian duka ibu
Percayalah nak
Engkau adalah selalu menjadi belahan nyawa ibu

Titipan Puisi Hati Ratih Sanggarwati

Sunday, March 27, 2011

"FIRST GIVEAWAY" DARI SEW AND CUT

berakhir hingga 28MARCH2011..
terhad hanya 20 penyertaan kerana ada 20 pin cushions sahaja..
muga ada rezeki saya kat sini...
look cute sangat,nak buat xpandai...
.Nak join, sila datang ke blog Sew and Cut


ANGGUN BERTUDUNG GIVEAWAY


ANGGUN BERTUDUNG GIVEAWAY
berakhir hingga 31MARCH2011..
jom ramai2 join,kita support GA Miss Annaz ni..



"KAMI SWEET CONTEST"

"KAMI SWEET CONTEST"
berakhir hingga 3APRIL2011...
saya tag bro_monday dan bb..
jom ke blog izzatulHazwani......

gambar kami yang sweet...
sayang n rindu kamu sangat2...