TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Sunday, March 27, 2011

ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST

ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST

berakhir hingga ujung bulan MARCH...
saya tag timmie,mra dan enna
join tau!!...
jom ke blog cik Yuz....




saya bertudung sejak saya berusia 10 tahun...
masa tu saya dalam tahun 4...
tengok kawan2 pakai tudung saya pun soh my mom belikan tudung jugak...
mula2 pakai tu look serembah serembeh laa...
tapi lama2 ok...
dah besar ni leh pelbagaikan cara pakai tudung..
dihiasi ngan brooch yg comel2...
bertudung tu wajib bagi muslimah Islam macam saya...

2 comments:

cik yuz said...

assalamualaikum..thanks yer sebab sudi join....good luck =)

FARISZ@AZ.Com said...

Wa alaikum salam.
Jalan2 di blog ini.
Wanita Yang Di Sayangi Dan Dicintai Iblis
Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

Post a Comment