TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Friday, January 7, 2011

KERETA BARU DAH DAPAT


kereta ni baru je dapat pada 20DIS2010...isnin..
jenuh jugak nak bayar bulan2 separuh dari gaji tu..
kena ikat perut selalu nampak nya...
pape pun syukur kepada Tuhan kerana izinNya ada keta sendiri walaupun kecik je..

14 comments:

momoyyanyzz said...

eh eh , bez nye dpt kete baru ,huuu

taz said...

bestnyeee dah ada kereta.i lesen pun belum ada T_____T

TiMmiE said...

wah bestnya~ nak kereta jugak~! tp xde keje ttp lg xbrni beli kete.huhu

Enna Banana said...

Alhamdulillah, pasni boleh la date ngan aku kan na? ahaha

Luffy said...

wuwuw..nanti leh bawak sy jalan2 dgn kereta baru..hehe..^^

cikanna said...

momoyyanyzz..tq mmg best dapat keta baru,sakit nak bayar ni..hehehe

taz...g la ambil lesen,nnti leh ada keta..

timmie..insyallah ada la rezeki lebih,leh beli keta kan!

enna dan luffy nanti kita g jalan2..

ada keta bukan la nak nunjuk2 tapi keperluan bg saya..doakan saya suksess selalu ya kawan2..

alinac lover said...

salam..cuba check ada taka nama anda?

http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

E.d.Y said...

nak tumpang..huhu

HAPPY NEW YEAR..;)

aReTikZ said...

Weehuu ~ mantap seyh.. congrats.. lagipun keperluankan.. xpa.. sabar.. lama2 xjuga sakit tu.. hehe..

aisyah ahmad said...

wahh..boleh tumpang sekaki??sekaki je..muat kot..;p

awak dah di tag!!

http://blackishitam.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

:))

zaidi zaim said...

leh arr bwk sy nek kete baru ek...

shahjiehan said...

tahniah ~ jaga kereta tu elok2,jgn lupe tukar minyak itam, plug kete, dan oil filter ..ikot tempoh yang telah di tetap kan~ ok?

bawak kete elok3 jugak

BRO_MONDAY said...

Hai farhana!!!('',)
salam pekenalan ye...
anyway, TAHNIAH kat yu dapat kete baru...
adehh~ setakat separuh gaji nak bayar kira ok lagi lah tu...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "*-* FOLLOWER ke-444 *-*"
2. New Entry "♣ FuTsaL CPK ♣"

Omu Rice said...

wow...kecik? besarlah kete tu..sebab boleh masuk dalam, siap leh duduk lagi..tahniah...moga pasni makin rajin kerja untuk make up kete...hehehe..

Post a Comment