TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Friday, October 15, 2010

GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER"


nak join GA lagi,
kali ni kat blog Alinaclover,
nak dapat set slimming kat atas tu,
berakhir pada 22OCT2010,12mlm...
kalau nak join KLIK SINI...


kenapa saya nak produk slimming tu,
saya ni sebenarnya dah lama nak cari produk yang sesuai untuk kurus kan badan,
ma'lum la saya ni agak berisi sikit,
dengan kerja saya yang selalu berjumpa pelanggan,
perlu punya personaliti menarik,
dan bergerak aktif...

2 comments:

alinac lover said...

thanks join GA yong yer :)

terharu ni..hehe

penyertaan anda diterima..

gud luck dear :)

cikanna said...

salam dan terima kasih sangat2

Post a Comment