TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Sunday, December 5, 2010

BLOG BARU (2010) PILIHAN


harap2 sempat la nak join contest ni..
contest "Blog Pilihan Malaysia 2010"
contest untuk blog yang lahir pada tahun 2010 sahaja..
nak tahu lebih lanjut klik ke link kat bawah ni...


macamana nak join contest ni..
1. letak link blog Blog Pilihan Malaysia 2010 (BPM) ni
2. nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda berserta linknya..
 saya dah link kan BPM....
entry pertama saya kat SINI Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL..


% pada yang nak join jugak sebelum hari rabu (8 disember) jam 3 petang
klik je link kat bawah ni..
http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan.html

2 comments:

kay yea said...

gd luck yep~ ;)

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Post a Comment