TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Friday, December 10, 2010

NAK MINTA TOLONG UNDI SAYA!!!



hari tu saya ada join contest "Blog Pilihan Malaysia 2010"
blog saya dah dicalonkan dalam blog baru pilihan..
ada dalam  senarai pilihan 4- no 142..




nak minta jasa baik kawan2 semua undi/vote blog saya..
seindahfarhana...
boleh kan!! 
saya blogger baru perlu sokongan dari blogger yang dah berilmu..
muga tercapai impian selama ini..
berjaya terus berjaya!!!
muga jasa baik kawan2 semua dirahmati Allah..
nak tengok n3 saya hari tu kat SINI...

6 comments:

kay yea said...

hey gd luck k~ :)

cikanna said...

tq

Enna Banana said...

wahh waahh!!
i will vote for u la so budak!
good luck! :)

cikanna said...

TQ Enna..
sayang awak..

E.d.Y said...

good luck k..insyaAllah akan vote..promote giler2 macam kiteorg2 promote untuk undian yg dulu..walaupun kalah masa top5..haha

Annie said...

All the best, moga terpilih

Post a Comment