TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Tuesday, December 20, 2011

AYAH SAYA DAH TAK DE

salam semua kawan2...lama nya x update blog...rindu sangat2 kat kawan2,lamanya x join GA...
saya baru saje kehilangan bapa tersayang pada 10hb12 2011..hari sabtu jam 2.46petang di hospital putrajaya kerana serangan jantung...muga rohnya tenang disana...al-fatihah..
insyallah pada suatu masa yg baik nnti saya akan aktif semula berblog..

4 comments:

Mrs. Amad said...

al-fatihah..takziah..

anitadiana said...

al-fatihah..semoga terus tabah ok...

Edy Zaidi said...

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment