TOLONG LA KLIK...NAK BAYAR DUIT KETA

NANTI TOLONG LA KLIK2 HEARTBEAT NI....THANKS !!

MASA TAK LEH DIUNDUR

KAWAN2 SAYA

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA!

BLOG NI BERMULA

Isnin 27SEPT2010,16SYAWAL

Saturday, October 1, 2011

NAK CARI RUMAH SEWA


assalamualaikum semua kawan2,lamanya saya x berblog rindu sangat2...
banyak benda sebenarnya nak uruskan buat masa ni..banyak benda yang x dsangka2 hadir dalam hidup ini....
sekarang ni tengah cari rumah sewa area2 bangi,untuk my family,my dad dapat kerja kat sana...
kalau boleh biar lah rumah tu luas dari rumah kami sekarang ni ...dekat ngan sekolah rendah,menengah dan tadika,kalau boleh adik2 g sekolah tu leh jalan kaki je...nak yang 4 bilik...sewa dalam rm900 kebawah la ya!itu yg my dad mampu buat masa ni la...
mana tau ada antara kawan2 tau ada rumah berdekatan atau dkejiranan kawan2 untuk disewa...
dikajang pun ok...nak masuk awal bulan sebelas nanti masa adik2 cuti sekolah...
kalau ada tolong msj kat no ni....no my mom
maxsis 0142160727
celcom 0199186919

3 comments:

ifnirsweet said...

tag :)

http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/10/saya-nak-join-bloglist-makbeds-journal.html

ifnirsweet said...

tag : http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Ihsan Arifin said...

dekat bangi mahal mahal kot. kering duit nanti hehe

Post a Comment